dimarts, d’abril 25, 2006

Mulhouse

Aquesta Setmana Santa hem anat a Muuuuulhouse (miljaus pels amics), a jugar un torneig de rugbi femení. Mulhouse es troba a l'Alsacia (poble de la Lloll), terra de vins blancs i dies plujosos.

El viatge, d'unes deu hores, no es va fer gens llarg i no ens vam perdre. Va ajudar, cal dir-ho, que portéssim el mapa (un únic mapa entre els quatre cotxes) i l'Adeline (l'única francesa).

La primera parada fou Colmar. Un poblet moníssim amb cases de fusta d'estil alemany i uns canals, 'la petite Venise', perfectes per prendre unes copes de Riesling a les seves terraces. Es veu que en aquest poblet va néixer el paio que va fer l'estatua de la llibertat.

També vam visitar Eguisheim. Un poble circular amb cases del segle onze on vam fer més cata de vins bancs i en vam sortir amb la compra d'unes ampolles de Riesling i de Pinot Gris.

La festa del torneig va ser espectacular, tant pel ligue de la Chin, com per les que van anar morint al llarg de la nit. Encara no sé com vam poder jugar al dia següent, i menys encara com vam poder arrivar a la final.

Vam quedar segones, però sé del cert que vam deixar la nostra empremta com si fóssim les guanyadores.

I com no pot ser d'altra manera, transcric la jaca que vam cantar i ballar abans de cada partit:

"Eeeeeeel pollo
el pollo con una pata (aixecant la cama dreta)
el pollo con la otra pata(aixecant la cama esquerra)
el pollo con una alita (aixecant l'ala dreta)
el pollo con la otra alita (aixecant l'ala esquerra)
el pollo con la colitaaaa (aquí ens em donat la volta i remenem el cul)"

Com veieu hi ha nivell ;-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Parla l'únic pollet mascle del galliner:
Assistir a aquest torneig amb tot un equip de rugbi femení ha estat una experiència nova en molts sentits, i ha estat genial.
Recomano a tot mascle vivent que si pot apuntar-se a fer un viatge amb 15 noies cap a qualsevol lloc, s'apunti sense miraments !!
I més si són tan maques i simpàtiques com l'equip C.E.U. Rugbi Barcelona !!